- Різновид
- Безоста (Лютесценс)
Cтійкість до умов навколишнього середовища та хвороб
- Зимостійкість
- висока
- Стійкість до посухи
- середньовисока
- Стійкість до вилягання
- середньовисока
- Стійкість до септоріозу
- середньовисока
- Стійкість до борошнистої роси
- середня
- Стійкість до іржі
- середньовисока
- Стійкість до фузаріозу
- середня
Якісні показники сорту
- Вміст білка
- 13-14%
- Вміст клейковини в зерні
- 27-28%
- Седиментація зерна
- висока
- Хлібопекарські якості
- добрі – А
- Вага гектолітра
- 79-81 кг
-
Переваги
- Сорт нової генетики з високою продуктивністю та має гарні хлібопекарські властивості;
- Має хороші адаптивні властивості до типу грунту;
- Висока урожайність в стресових умовах;
- Висока стійкість до основних хвороб листка та колосу.
Рекомендації до вирощування
- Адаптивний до різних технологій, рекомендований до всіх зон вирощування озимої пшениці;
- Сорт рекомендується висівати від оптимального до пізнього строку сівби;
- Рекомендована норма висіву 350-370 схожих насінин/м2, що забезпечує в оптимальних умовах 650-700 продуктивних колосків/м2;
- Сорт гарно реагує на дробне внесення азотних добрив, бажане застосування регуляторів росту.
-
- Різновид
- Безоста (Лютесценс)
Cтійкість до умов навколишнього середовища та хвороб- Зимостійкість
- висока
- Стійкість до посухи
- середньовисока
- Стійкість до вилягання
- середньовисока
- Стійкість до септоріозу
- середньовисока
- Стійкість до борошнистої роси
- середня
- Стійкість до іржі
- середньовисока
- Стійкість до фузаріозу
- середня
Якісні показники сорту- Вміст білка
- 13-14%
- Вміст клейковини в зерні
- 27-28%
- Седиментація зерна
- висока
- Хлібопекарські якості
- добрі – А
- Вага гектолітра
- 79-81 кг
-
-
вшм>
-
JoomShopping Download & Support