День поля БАЙЄР, Миколаївська область 06.06.2024

Шановні друзі та партнери!

Компанія БАЙЄР 6го червня 2024р. на АгроАрені в Миколаївській області, Врадіївського р-ну, с. Кумарі провела польовий семінар для агровиробників регіону. Поглиблюється співпраця між організаторами заходу та ТОВ Вітерра Сід. Вже 4 роки поспіль на південних локаціях представляється сорт озимої пшениці Катаріна.

Це вже досить популярний та розповсюджений ранньостиглий сорт для південних і центральних регіонів, який приваблює і стає все більше його поціновувачів. Унікальність цього безостого сорту полягає в: його ранньостиглості та дуже швидкому відновленні вегетації весною, що дає змогу краще долати посушливі періоди в другій половині травня-початку червня. Невелика висота до 45 см - забезпечує ефективне водокористування та зменшення маси соломи, що позитивно позначається при висіванні після нього озимого ріпаку та дуже гарному кущенні на фоні застосування розширених міжрядь 18-30 см та зменшенні норми висіву до 2-2,5 млн. насінин/га, що вже доведено експериментами на цій та інших локаціях. Стабільно висока продуктивність забезпечується щільним добре озерненим колосом з високою масою 1000 насінин, навіть за дефіциту продуктивної вологи з моменту виходу колоса, цвітіння та на етапі наливу зерна.

Різні фони удобрення і інтенсивність хімічного захисту продуктами від БАЙЄРа, строки та норми посіву (від 0,5 млн до 5,5 насінин на га) сорту проходять випробування в цьогорічних нетипових дефіцитних за продуктивними опадами умовах та суттєвим коливанням температурного режиму.

Ми отримаємо ще більше цінної інформації щодо агрозаходів, які будуть сприяти повному розкриттю потенціалу цього сорту.

Запрошуємо до співпраці та будемо раді презентувани більш повне портфоліо озимих пшениць на інших демонстраційних локаціях.

AO3
09
16
20
10
23
AO4
24
AO2
19
22
AO7
25
13
AO5
15
21
26
14
08
12
AO1
18
AO6
17