• Головна
  • Новини
  • Компанія Кроп-Інкріс провела кроп тур по демонстраційним полям в Чернігівській обл.

Компанія Кроп-Інкріс провела кроп тур по демонстраційним полям в Чернігівській обл.

14 вересня 2021 року компанія ТОВ Кроп-Інкріс, (дистриб'ютор та постачальник матеріально-технічних ресурсів) провела кроп-тур в рамках якого відвідано 3 демонстраційні локації в 3-х різних господарствах, де висіяні гібриди соняшника та кукурудзи.

Як зазначив директор компанії Владислав Теслюк, основною метою заходу було ознайомлення з новинками від партнерів постачальників насіння менеджерів компанії, а також постійних клієнтів в Чернігівській області. Захід стартував в с. Тиниця на базі ФГ Вітчизна-Тиниця, Бахмацького р-ну з загальних презентацій насіннєвих компаній учасників семінару. Далі група стартувала з огляду демопосівів соняшника та кукурудзи в цьому господарстві, агроном детально висвітлив особливості застосованих технологій, а насіннєві партнери презентували свої продукти. Вітерра Сід презентувала практично все наявне портфоліо соняшника та кукурудзи. Слід відмітити надзвичайно потужний вигляд гібридів кукурудзи, серед яких виділялися: Тоначія, Зупорто, ІСЗ 303, ОС 378, Зум 305. Ранньостиглий кременистий гібрид Тоначія вже мав вологість на рівні 27%, а більш пізні форми мали вологість в межах 31-35 відсотків.

Наступна локація - ФГ Волошка, Прилуцького р-ну, мала особливість більш пізньої сівби приблизно на 3 тижні, порівняно з попереднім демо. Тому учасники мали змогу порівняти гібриди, їхній стан за різних термінів посіву. І якщо по кукурудзі було чітко видно практично ідеальне гарне запилення качанів в ФГ Вітчизна-Тиниця, то в цьому демо спостерігали прояви неповного запилення кінцівки качанів. По соняшнику навпаки, кращий вигляд, меше ураження хворобами мали рослини в ФГ Волошка.

На останок відвідали демопосів соняшника в ТОВ Курс Агро, де висіяно за оптимальних строків посіву більше 70 гібридів різних селекційних компаній. Крім продуктивності гібрилів для господарства має важливе значення олійність, тому обов'язково буде фіксуватися цей показник до кожного гібрида. Вітерра Сід має продукти у всіх 3-х технологіях вирощування соняшника: класичні Велко та ЗУРО 162 (ст. до вовчка 7 рас), гранстаростійкі Алекса СУ, Міранда СУ та найбільша лінійка клеарфілд гібридів - Драйвер КЛ, Пунтасол КЛ, Зубелла КЛ, Параізо 102 КЛ, Сюрприз КЛП, Параізо 1000 КЛП, Луція КЛП. Практично всі гібриди мають гарний вигляд та прекрасне запилення, то ж очікуємо на результати урожайності.

Захід завершився дружнім обідом, розіграшем призів від партнерів, та плідною, цікавим діалогом та обміном враженнями від побаченого. Дякуємо всім за участь!

Окрема подяка керівнику регіональної філії ТОВ Кроп-Інкріс Литвиненко Олександру Миколайовичу за організацію посіву демонстраційних полігонів.

In1
In2
In3
In4
In5
In6
In7
In8
In9
In10
In11
In12
In13
In14
In15
In16
In17
In18
In19
In20
In21
In22
In23
In24
In25
In26
In27
In28
In29
In30
In31
In32
In33
In34
In35
In36
In39
In37
In38