Міжнародний Форум МАУ 30.05.2024

Шановні друзі!

Розпочинаємо сезон семінарів та днів поля по озимим культурам.

ТОВ ВІТЕРРА СІД сьогодні прийняв участь в Міжнародному Форумі «Продовольча безпека України в умовах післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри» на базі ННПЦ МНАУ.

На дослідних полях Миколаївського національного аграрного університету традиційно представлено декілька сотень сортів озимих зернових культур і ріпаку різноманітних селекційних установ. Відвідувачі мають змогу ознайомитися з сортами ТМ Viterra SEED, зокрема вже відомими на півдні ранньостиглими напів-інтенсивними сортами Фелікс а Катаріна, середньораннім інтенсивним Трубліоном, а також новинками Тіка Така та Папіллон. Це все сорти озимої пшениці, які в першу чергу рекомендуються для південних, посушливих умов.

Вперше нашою компанією представлена лінійка із 5 сортів озимого ріпаку німецької селекції (Cluser Breeding International).

Серед них відмічаємо БАХУС - ранньостиглий сорт, адаптивний до рівня інтенсивності технології, посухостійкий з раннім наливом та формуванням зерна, який має дуже високу олійність, відмінну зимостійкість та придатний до вирощування на бідних грунтах.

А також ТОМ - середньоранній сорт з високим потенціалом продуктивності за інтенсивної технології, збалансований сорт нового покоління без недоліків, має потужну рослину з гарним гілкуванням та формуванням максимальної кількості стручків.

Дякуємо всім хто відвідав захід та співробітникам МАУ за відмінну якість посівів та оранізацію.

Все буде Україна!

18
AO2
24
23
08
15
27
AO7
AO6
21
19
12
AO3
AO1
25
16
17
AO4
22
11
14
10
13
26
09
18
20
AO5