• Головна
  • Новини
  • Насіння озимого ріпаку наявне на складі для відвантаження!

Насіння озимого ріпаку наявне на складі для відвантаження!

Шановні аграрії та ріпаководи!

Раді повідомити, що напередодні посівної озимого ріпаку ТОВ Вітерра Сід розпочинає перший сезон продажів насіння від нового партнера – німецької селекційної компанії Cluser Breeding International.

Окрім фермерів Польщі, Великобританії та Румунії, тепер і в аграріїв України є можливість протестувати на своїх полях нові сорти озимого ріпаку та отримати додаткову комерційну вигоду. Cорти цієї нової генетики для ринку України будуть займати нішу продуктів в середньому ціновому сегменті між дорогим гібридним насінням та досить дешевими місцевими сортами. Це здоровий компроміс з вибором високопродуктивного сорту для господарств, які шукають альтернативу гібридам для суттєвого заощадження на насіннєвому матеріалі без суттєвого зменшення продуктивності.

В перший сезон бренд Viterra Seed пропонує 2 популярні сорти ріпаку БАХУС та ТОМ:

Сорт БАХУС – ранньостиглий (270-290 днів) ОО типу сорт, адаптивний до рівня інтенсивності технології, посухостійкий з раннім наливом та формуванням зерна, має дуже високі показники олійності, відмінну зимостійкість та придатний до вирощування на бідних ґрунтах.

Сорт ТОМ - середньоранній (285-300 днів) ОО типу сорт, з високим потенціалом продуктивності за інтенсивної технології, збалансований сорт нового покоління, має потужну рослину з гарним гілкуванням та формуванням максимальної кількості стручків.

Насіння вирощене в ЄС, пропонується в мішках по 2,1 млн. схожих насінин з комплексною обробкою (тирам, тіабендазол, металаксил-М+ тіаметоксам) вже наявне на нашому складі та готове до відвантаження дистриб’юторам. А перші замовлення вже знаходяться на складах наших дилерів, тож не зволікайте!

Запрошуємо до співпраці та бажаємо гарних врожаїв!

Все буде Україна!

05
03
02
01
04