Сорти пшениці для пізніх посівів від VITERRA SEED

Шановні аграрії!

Триває посівна компанія озимої пшениці та вже минають оптимальні строки посіву. Завдяки рясним дощам останнього тижня темпи посівної сповільнюються, багато попередників під озимину із-за пізньої сівби весною ще не зібрані. Тому, в цей час особливу увагу треба приділити сортовому складу та підібрати ті сорти пшениці, які придатні для пізніх строків сівби в першій половині жовтня.

Вітерра Сід постійно проводить і відслідковує реакцію своїх сортів на різні строки посіву і можемо порекомендувати серед своєї лінійки для пізньої сівби середньоранні сорти Атлон (безостий) та Центуріон (остиста форма).

Вони входячи в зиму, за ранніх етапів розвитку мають гарну зимостійкість та вже навесні компенсують затримку осіннього розвитку, активним розвитком та інтенсивним кущенням на фоні ранньовесняного підживлення азотними добривами. Сорт Атлон слід вирощувати за інтенсивною технологією для отримання високоякісного зерна 1-2 класу, так як в нього генетично підвищений вміст білка (клас E за німецькою класифікацією). Якщо потенціал поля не найкращий, не оптимальний попередник, можуть бути проблеми з якісним передпосівним обробітком грунту - віддавайте перевагу сорту Центуріон, він має властивість до саморегуляції густоти продуктивного стеблестою, має сильне кущення за розріджених сходів.

Легкої посівної та гарних врожаїв!

06
1
2
3
4
Athlon
BY9
Centurion BAYER
Or11
Z6