Суміші покривних культур для оздоровлення ґрунту!

Шановні друзі!

Гарна новина - після завершення офіційних державних випробувань багатьох сортів та культур, пропонуємо Вам лінійку нового продукту для ринку України: сумішей покривних культур "ACTIVE SOIL" ТМ VITERRA SEED (виробник один із лідерів ринку Європи в цьому сегменті насіння - PH Petersen, Німеччина).

Компанія має багаторічний успішний досвід в селекції, розробці складу сумішей, тестуванню, впровадженні та виробництві широкого спектру нішевих культур для використання в проміжних посівах як покривні культури, на сидерати, в органічному землеробстві, тощо.

Кожен індивідуальний сорт ретельно підбирається під певну суміш для найбільш ефективного використання та досягнення ефекту в різних сівозмінах. На першому етапі пропонуємо суміші що містять: Овес щитинистий, Горошок посівний, Редьку олійну, Гірчицю білу, Гірчицю сарептську (чорну), Фацелію пижмолисту, Конюшину олександрійську, Горох ярий, Люпин вузьколистий, Соняшник однорічний - 13 сортів.

Стартуємо з 6-ма складами сумішей:

1. MAIZE (КУКУРУДЗА) - Активатор родючості ґрунту.

2. SUGAR BEET (ЦУКРОВИЙ БУРЯК) - Професійний контроль нематод.

3. UNIVERSAL (УНІВЕРСАЛЬНА) - Без хрестоцвітих та проявів посухи.

4. POTATO (КАРТОПЛЯ) - Сила картоплі.

5. BEE (БДЖОЛА) - Цвітіння та біорізноманіття.

6. EASY (ЛЕГКА) - Легкий економічний старт.

Планується розширення асортименту та включення нових культур (Конюшина перевернута, Редька чорна, Ріпак озимий, Жито озиме, Люцерна посівна, Гречка татарська, Гречка їстівна, Боби кінські, та ін.) по мірі подальшої їх реєстрації в Україні.

Ми позиціонуємо суміші як преміум сегмент, з високими посівними характеристиками насіння, де кожен сорт супроводжується сертифікатами якості ISTA/OECD.

Запрошуємо до партнерства та співпраці !

Maize Sum
Buryak Sum
Universal Sum
Potato Sum
Bee Sum
EASY Sum