Участь у дні поля ПАП Агропродсервіс

Шановні друзі!

Впродовж 23-24 червня спеціалісти ТОВ Вітерра Сід прийняли участь в аграрному форумі "Нове Зернятко 2022" який проходив на базі ПАП Агропродсервіс с. Настасів, Тернопільської області.

Традиційно, на полях одного з провідних насіннєвих господарств регіону були представлені вже відомі і поширені, а також нові сорти озимої пшениці та ячменю від кращих європейських селекційних компаній. Захід викликав чималий інтерес серед аграріїв та спеціалістів, представників компаній постачальників.

З продуктів бренду #viterra SEED# були презентовані 8 сортів озимої пшениці: Фелікс, Атлон, Катаріна, Трубліон, Центуріон, Андрада, Тіка Така, Пітон, а також 2 сорти шестирядного озимого ячменю - Аренія та Белісса, які тільки впроваджуються в насіннєве виробництво в Україні. Відвідувачі виявили велику увагу та мали зацікавленість до скоростиглих низькорослих сортів Фелікс та Катаріна, які в минулому році не мали жодних проблем з виляганням та забезпечили високий рівень продуктивності. Досить потужно виглядає новинка - середньоранній безостий сорт Тіка Така на який в майбутньому компанії покладає велике сподівання, що до темпів та площ поширення.

Дякуємо нашим партнерам за організацію важливого заходу, все буде Україна!

Ap01
Ap02
Ap03
Ap04
Ap05
Ap06
Ap07
Ap08
Ap09
Ap10
Ap11
Ap12