• Головна
  • Новини
  • Зимовий семінар "Нові тенденції у сільському господарстві"

Зимовий семінар "Нові тенденції у сільському господарстві"

Шановні друзі

Наближається посівна компанія ярових культур - і 10 лютого 2022 р. ТОВ Ювента Агрохім організувала та провела навчальний семінар для аграріїв Царичанського та Петриківського районів Дніпропетровської обл. Захід пройшов за підтримки ТОВ Вітерра Сід (селекційно-насіннєва компанія), НВК Екоорганік (мікродобрива), TM JIVA (комплексні добрива) та ТОВ Дрон Агрофлот. (послуги внесення СЗР)

Досить змістовне та різнопланове наповнення навчальної програми викликало чималий інтерес у сільгоспвиробників. Компанії учасники презентували свої актуальні продукти, аграрії задавали чимало питань, пройшов цікавий діалог та обмін практичним досвідом. ТОВ Ювента Агрохім як надійний постачальник матеріально-технічних ресурсів зібрало чимало постійних клієнтів та презентувало актуальні продукти та комерційні пропозиції.

Вітерра Сід як нова компанія на ринку висвітлила широкий спектр насіння різноманітних культур - соняшник, кукурудза, соя, горох, люцерна, нут, кормові боби, покривний сумішей та сидератів . Серед новинок рекомендувалися гібриди соняшника Алекса СУ та ЗУРО 162, стійкі до останніх рас вовчка, досить пристойні результати в регіоні за даними демо полігонів та виробничих полів були отримані в 2021 р. у гібридів кукурудзи Зупорто, Зураунд та ЗУМ 305.

Чималу зацікавленість викликали сорти озимої групи - ячменю (Аренія), озимої пшениці (Фелікс, Катаріна, Атлон) - аграрії ділились досвідом вирощування та актуальним станом в полях, дискутували про аспекти мінерального та листового живлення озимини в весняний період. Презентовано новини сортів озимого ріпаку Кім та Саксон.

Дякуємо організаторам за цікавий захід!

TZ01
TZ23
TZ02
TZ03
TZ04
TZ05
TZ06
TZ07
TZ08
TZ09
TZ10
TZ11
TZ12
TZ15
TZ16
TZ17
TZ18
TZ19
TZ20
TZ21
TZ22