Боби
Боби мають більш високий вміст білка, ніж основні зернові культури.
Бобові також є важливим джерелом мінералів, включаючи залізо, магній, калій, фосфор і цинк. Інші дієтичні атрибути зернобобових включають високий вміст вітаміну В, низький вміст жиру, вони не містять холестерину і мають низький глікемічний індекс.
Зернобобові низькокалорійні, але характеризуються високим вмістом складних вуглеводів і харчових волокон.
Корми з бобових рослин також корисні для домашніх тварин.
Зернобобові є екологічно стійкими культурами, що забезпечують людей продуктами харчування, багатими поживними речовинами, а біологічні екосистеми - критично важливими живильними речовинами.
Грунт - не поновлюваний ресурс, має важливе значення для життя рослин і 95% глобального виробництва продовольства. Зернобобові, такі як сочевиця, боби і горох є азотфіксуючими рослинами, що мають позитивний вплив на грунт, створюючи більш сприятливе середовище як для власного зростання, так і для розвитку інших культур.
В середньому, зернові, що оброблюються після зернобобових, дають на 1,5 тонни з гектара більше, ніж ті, перед оброблюванням яких не було зернобобових. Ефект від зернобобових культур можна порівняти з впливом 100 кг азотних добрив.
JoomShopping Download & Support