Боби


Новинка
Для вживання в раціон тварин та харчування людини
Новинка
Вигідний, надійний – також підходить для органічного землеробства
Новинка
Найвищий урожай білка та зерна

Боби мають більш високий вміст білка, ніж основні зернові культури.

Бобові також є важливим джерелом мінералів, включаючи залізо, магній, калій, фосфор і цинк. Інші дієтичні атрибути зернобобових включають високий вміст вітаміну В, низький вміст жиру, вони не містять холестерину і мають низький глікемічний індекс.

Зернобобові низькокалорійні, але характеризуються високим вмістом складних вуглеводів і харчових волокон.

Корми з бобових рослин також корисні для домашніх тварин.

Зернобобові є екологічно стійкими культурами, що забезпечують людей продуктами харчування, багатими поживними речовинами, а біологічні екосистеми - критично важливими живильними речовинами.

Грунт - не поновлюваний ресурс, має важливе значення для життя рослин і 95% глобального виробництва продовольства. Зернобобові, такі як сочевиця, боби і горох є азотфіксуючими рослинами, що мають позитивний вплив на грунт, створюючи більш сприятливе середовище як для власного зростання, так і для розвитку інших культур.

В середньому, зернові, що оброблюються після зернобобових, дають на 1,5 тонни з гектара більше, ніж ті, перед оброблюванням яких не було зернобобових. Ефект від зернобобових культур можна порівняти з впливом 100 кг азотних добрив.

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support