Новинка
  • Андрада

Андрада


Переваги

  • Сорт підходить до всіх технологій, добре реагує на азотні добрива;
  • Характеризується дуже високими показниками якості;
  • Сорт має високу зимостійкість та відмінно переносить весняні заморозки;
  • Висока стійкість до основних хвороб озимої пшениці.

Рекомендації до вирощування

  • Сорт для посушливих зон вирощування пшениці;
  • Пластичний – можно висівати від оптимального до пізнього строку сівби;
  • Рекомендована норма висіву 350-360 схожих насінин/м2, що забезпечує в оптимальних умовах 650-700 продуктивних колосків/м2;
  • Сорт має стійкість до вилягання, застосування регуляторів росту за необхідністю.
Old price: 0 руб

Різновид
Остиста (Еритроспермум)

Cтійкість до умов навколишнього середовища та хвороб
Зимостійкість
дуже висока

Стійкість до посухи
дуже висока

Стійкість до вилягання
середньовисока

Стійкість до септоріозу
середня

Стійкість до борошнистої роси
середня

Стійкість до іржі
середньовисока

Стійкість до фузаріозу
висока

Якісні показники сорту
Вміст білка
12,5-13,5%

Вміст клейковини в зерні
27-28%

Седиментація зерна
висока

Хлібопекарські якості
добрі – А

Вага гектолітра
76-82 кг

  • Переваги

    • Сорт підходить до всіх технологій, добре реагує на азотні добрива;
    • Характеризується дуже високими показниками якості;
    • Сорт має високу зимостійкість та відмінно переносить весняні заморозки;
    • Висока стійкість до основних хвороб озимої пшениці.

    Рекомендації до вирощування

    • Сорт для посушливих зон вирощування пшениці;
    • Пластичний – можно висівати від оптимального до пізнього строку сівби;
    • Рекомендована норма висіву 350-360 схожих насінин/м2, що забезпечує в оптимальних умовах 650-700 продуктивних колосків/м2;
    • Сорт має стійкість до вилягання, застосування регуляторів росту за необхідністю.
  • Різновид
    Остиста (Еритроспермум)

    Cтійкість до умов навколишнього середовища та хвороб
    Зимостійкість
    дуже висока

    Стійкість до посухи
    дуже висока

    Стійкість до вилягання
    середньовисока

    Стійкість до септоріозу
    середня

    Стійкість до борошнистої роси
    середня

    Стійкість до іржі
    середньовисока

    Стійкість до фузаріозу
    висока

    Якісні показники сорту
    Вміст білка
    12,5-13,5%

    Вміст клейковини в зерні
    27-28%

    Седиментація зерна
    висока

    Хлібопекарські якості
    добрі – А

    Вага гектолітра
    76-82 кг

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support