- Різновид
- Безоста (Лютесценс)
Cтійкість до умов навколишнього середовища та хвороб
- Зимостійкість
- дуже висока
- Стійкість до посухи
- висока
- Стійкість до вилягання
- дуже висока
- Стійкість до септоріозу
- висока
- Стійкість до борошнистої роси
- висока
- Стійкість до іржі
- середня
- Стійкість до фузаріозу
- дуже висока
Якісні показники сорту
- Вміст білка
- 14,0-15,0%
- Вміст клейковини в зерні
- 28-30%
- Седиментація зерна
- дуже висока
- Хлібопекарські якості
- відмінні – Е
- Вага гектолітра
- 79-80 кг
-
Переваги
- Формує якісне зерно Е-класу з високим вмістом білку та хлібопекарськими якостями;
- Високопродуктивний та адаптивний сорт до рівня інтенсивності його вирощування;
- Має високу зимостійкість та стійкість до вилягання;
- Має високу базову стійкість до комплексу основних хвороб, особливо до фузаріозу колоса.
Рекомендації до вирощування
- Середньоранній, рекомендованний до посіву в усіх зонах України;
- Рекомендується висівати від раннього до оптимального строку сівби;
- Рекомендованна норма висіву 350-380 схожих насінин/м2, що забезпечує в оптимальних умовах 690-720 продуктивних колосків/м2;
- Середньорослий сорт пшениці з високою стійкістю до вилягання.
-
- Різновид
- Безоста (Лютесценс)
Cтійкість до умов навколишнього середовища та хвороб- Зимостійкість
- дуже висока
- Стійкість до посухи
- висока
- Стійкість до вилягання
- дуже висока
- Стійкість до септоріозу
- висока
- Стійкість до борошнистої роси
- висока
- Стійкість до іржі
- середня
- Стійкість до фузаріозу
- дуже висока
Якісні показники сорту- Вміст білка
- 14,0-15,0%
- Вміст клейковини в зерні
- 28-30%
- Седиментація зерна
- дуже висока
- Хлібопекарські якості
- відмінні – Е
- Вага гектолітра
- 79-80 кг
-
-
вшм>
-
JoomShopping Download & Support