- Різновид
- Остиста (Еритроспермум)
Cтійкість до умов навколишнього середовища та хвороб
- Зимостійкість
- висока
- Стійкість до посухи
- висока
- Стійкість до вилягання
- висока
- Стійкість до септоріозу
- висока
- Стійкість до борошнистої роси
- середня
- Стійкість до іржі
- середня
- Стійкість до фузаріозу
- дуже висока
Якісні показники сорту
- Вміст білка
- 12,5-13,5%
- Маса 1000 насінин
- 47-51 г
- Вміст клейковини в зерні
- 28-29%
- Седиментація зерна
- висока
- Хлібопекарські якості
- добрі – А
- Вага гектолітра
- 78-80 кг
-
Переваги
- Остистий сорт озимої пшениці нової генетики, середньораннього періоду вегетації;
- Сорт з відміною якістю зерна, який віднесено до хлібопекарського класу А;
- Вирізняється потужним стартовим ростом на початку вегетації восени, добре переносить пізні строки посіву;
- Має високий коефіцієнт кущення та формує стабільно високий врожай у зріджених посівах.
Рекомендації до вирощування
- Гарно переносить посушливі періоди, універсальний до інтенсивності технології вирощування;
- Пластичний – гарна реакція на пізні строки сівби;
- Рекомендована норма висіву 340-360 схожих насінин/м2, що забезпечує в оптимальних умовах 670-720 продуктивних колосків/м2;
- Сорт має середню стійкість до вилягання, застосування регуляторів росту за необхідністю.
-
- Різновид
- Остиста (Еритроспермум)
Cтійкість до умов навколишнього середовища та хвороб- Зимостійкість
- висока
- Стійкість до посухи
- висока
- Стійкість до вилягання
- висока
- Стійкість до септоріозу
- висока
- Стійкість до борошнистої роси
- середня
- Стійкість до іржі
- середня
- Стійкість до фузаріозу
- дуже висока
Якісні показники сорту- Вміст білка
- 12,5-13,5%
- Маса 1000 насінин
- 47-51 г
- Вміст клейковини в зерні
- 28-29%
- Седиментація зерна
- висока
- Хлібопекарські якості
- добрі – А
- Вага гектолітра
- 78-80 кг
-
-
вшм>
-
JoomShopping Download & Support