- Різновид
- Остиста (Еритроспермум)
Cтійкість до умов навколишнього середовища та хвороб
- Зимостійкість
- висока
- Стійкість до посухи
- висока
- Стійкість до вилягання
- висока
- Стійкість до септоріозу
- середньовисока
- Стійкість до борошнистої роси
- середня
- Стійкість до іржі
- середня
- Стійкість до фузаріозу
- висока
Якісні показники сорту
- Вміст білка
- 13,2-14,0%
- Вміст клейковини в зерні
- 29-30%
- Седиментація зерна
- висока
- Хлібопекарські якості
- добрі – А
- Вага гектолітра
- 78-80 кг
-
Переваги
- Остистий середньоранній сорт пшениці з гарними хлібопекарскими якостями;
- Дуже високий коефіціент кущення та висока стійкість до осипання, а також висока стійкість до основних хвороб листової поверхні;
- Відзначається високою стабільною продуктивністю як в зоні Степу, так і в зоні Лісостепу;
- Висока зимостійкість, швидкий старт навесні.
Рекомендації до вирощування
- Сорт рекомендованний висівати в зоні Степу та Лісостепу;
- Адаптивний як до раннього так і до пізнього строку посіву;
- Рекомендованна норма висіву 330-340 схожих насінин/м2, що забезпечує в оптимальних умовах 680-720 продуктивних колосків/м2 ;
- Застосовування регуляторів росту за потреби в умовах достатнього зволоження.
-
- Різновид
- Остиста (Еритроспермум)
Cтійкість до умов навколишнього середовища та хвороб- Зимостійкість
- висока
- Стійкість до посухи
- висока
- Стійкість до вилягання
- висока
- Стійкість до септоріозу
- середньовисока
- Стійкість до борошнистої роси
- середня
- Стійкість до іржі
- середня
- Стійкість до фузаріозу
- висока
Якісні показники сорту- Вміст білка
- 13,2-14,0%
- Вміст клейковини в зерні
- 29-30%
- Седиментація зерна
- висока
- Хлібопекарські якості
- добрі – А
- Вага гектолітра
- 78-80 кг
-
-
JoomShopping Download & Support